avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme mari cu o companie de telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme mari cu o companie de telefonie

Va spun o poveste,sper sa va minunati si poate sa-mi dati o idee ca eu mai stiu ce sa fac:
In 2000 ma duc la RCS sa ma abonez fiind singura retea din zona,raspunsul a fost sec,avand in vedere ca stau la curte si reteaua lor se termina la zona de blocuri adica vreo 200m nu merita pentru ei investitia in materiale si manopera.
Vb cu un sef de-al lor si ma inteleg sa-mi fac singur reteaua pe materialele manopera si banii mei urmand ulterior sa fac contract cu ei platind o taxa de conectare si abonament,zis si facut,ieftin nu a fost deloc.
In 2005 apare "reteaua stelara" impreuna cu pachete extinse de programe,eu salivam,mie nu mi le puteau livra,nici internet de altfel.
In 2006 apare solutia,DIGICABLU,adica prin acelasi cablu analogic primesc pachet suplimentar de programe folosind un decodor digital(exact ca la DigiTv dar fara antena)
Conform actului aditional la contract decodorul este oferit de RCS in custodie cu titlu gratuit ramanand sa platesc doar diferenta de la 21ron pachet de baza la 28ron,adica 7 ron suplimentar pentru pachetul extra.
Toate au mers struna pana acum 2 luni.
Merg la caserie sa platesc abonamentul asa cum am facut din 2000 incoa`
Don`soara de acolo imi spune:nu va pot incasa abonamentul pt ca apare in sistem o factura de 700ron?!!!
Nedumerit o intreb ce reprezinta,raspunsul a fost sec,Nu stiu-trebuie sa mergeti la sediul din Libertatii sa va lamuriti.
Merg in Libertatii,dupa ce stau la cozi interminabile ajung la o duduie,se uita ia prin toate hartiile mele,se uita in calculator si-mi raspunde:Sinteti restant la digi din 2000(eu avand oricum digi din 2006)!!! asta reprezinta factura!
Nu zau?! raspund,si va luat 8 ani sa vadati seama?atunci chitantele astea ce dovedesc?21ron/luna din 2000 pana in 2006 si 28ron/luna pana in prezent?
Pune mana pe telefon si suna in caserie,don`soara de acolo ai spune clar ca la ea apare OK,respectiv ca am platit 28ron lunar.
In final ma trimite doamna inapoi la caserie sa fac o plangere scrisa,la ea nu se putea evident,poate ca era de la alta firma.
Ma duc in alta zi si fac plangere scrisa,bla bla bla,nici un raspuns saptamani de zile,primesc somatii de plata la poarta,dau telefoane zilnic la RCS,explic situatia la zeci de persoane....nimic,nimeni in masura sa rezolve discrepanta dintre cele 2 baze de date,nimeni dispus sa-mi spuna cine,de ce si in ce baza a emis acea factura pe numele meu,toata lumea sustinea sus si tare ca ESTE O GRESEALA LA EI,nu trebuie sa platesc nimic dar nu stim cine poate anula acea factura.
La caserie nimic,daca nu achit 700ron nu platesc nici un abonament.
Ieri ma suna un Nene de la ei:Stimate Domn ca sa lamurim problema d-voastra trebuie sa mergeti la sediul nostru din Teiul Doamnei nr15,au program pana la 20.00 si o sa va rezolve.
Azi ies de la munca si dau fuga acolo,ajung la 18.00,intru,una tocmai zbiara la mine:Nu mai intrati ca program nu mai este sa vin alta data.
Ii explic ca am fost sunat si trimis aici pt cutare problema.
Ea imi zice:Pai doamna directoare nu are program de audiente decat Martea intre 16.00 si 17.00 sa vin atunci,dar sa vin totusi mai devreme ca e coada mare si se face de la 9 dimineata O LISTA cu cei asteapta si daca nu sint in primii 10 nu apuc sa intru.

Deci:dupa 2 luni de alergatura,zeci de convorbiri telefonice in care toti de la RCS mi-au spus ca nu este nici o problema,la ei totul apare OK,sint un bun platnic,etc...doar la caserie apare in baza de date o factura cu 700ron si ca sa scap de ea trebuie sa ma Inscriu pe o lista ca acum 20ani cand stateam la coada la carne.
Si toate astea pt ca vreun imbecil de la ei a bagat ghiara stramb in tastatura.

Nu-mi spuneti de ANPC pt ca toti impreuna cu tot neamul lor cel adormit beneficiaza de serviciile de kkt gratis ale acestei companii de kkt.

astept alte idei in schimb
Multumesc!


P.S Mai nou,o domnisoara draguta a descoperit de unde vine "eroarea".
In luna septembrie anul curent am depus o cerere pt inca un decodor digital in aceleasi conditii,custodie cu titlu gratuit,a fost aprobata si in 2 zile a venit un tip care mi-a adus decodorul si cu care am incheiat un act aditional la contract,exact cum am facut si cu primul decodor.
Data corespunzator si totul in regula numai ca persoana care a operat in sistemul RCS & RDS acel act a gresit data trecand anul 2000 si acolo figureaza ca as avea acel decodor respectiv serviciul din 2000 lucru imposibil ptt caa oricum ei furnizeaza asa ceva din 2006.
Am dat iar zeci de telefoane le-am explicat ce am descoperit impreuna cu d-soara,au fost de acord ca asa sa intimplat dar de o saptamana nimeni nu face nici un demers ptt a remedia problema.
In continuare mi se respinge plata abonamentului.

Idei?
Cel mai recent răspuns: cristi_tnt , utilizator 17:09, 19 Noiembrie 2008
Sediul rds/ului este in Bucuresti. Faceti o sesizare catre directorul general prin care ii solicitati solutionarea de urgenta a problemei Dvs pe care o veti relata politicos si concis. Anexati actele doveditoare (facturi, chitante, contract, notificari si ce mai aveti) si anuntati totodata intentia de a anunta ANPC, mas media si bineinteles instanta de judecata (pentru solicitarea fara drept a unei sume nedatorate). trimiteti solicitarea cu confirmare de primire.
Am sa fac si ce mi-ai spus tu,merci de sfat.
In aceasta seara am fost sunat de cineva de la ei si ma rugat sa merg sa depun copii dupa
toate actele ce le detin desi am fost de 4 ori la sediile dansilor cu toate hartiile posibile dar nu a fost nimeni interesat
sa se uite pe ele sau macar sa-si faca o copie.
Nu mai zic ca nu poate fi posibil ca o asa mare companie sa nu detina copii dupa contracte si acte aditionale.
Imi amintesc foarte bine ca ultimul act aditional a fost incheiat pe un formular tipizat din acela in 3 exemplare,doar unul,cel original a ramas la mine.....restul???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii tv, internet rcs-rds cmiep1@yahoo.com cmiep1@yahoo.com 1- In 2007 am incheiat un contract de furnizare servicii tv, internet si telefonie cu rcs. 2- In 2008 am cerut suplimentarea abonamentului tv din contract cu ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societatea de cablu marcelutza marcelutza Buna dimineata.Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema: Am fost abonat al unei societati de televiziune prin cablu(KATV se numea).Din ... (vezi toată discuția)