avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu societatea de cablu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu societatea de cablu

Buna dimineata.Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema:
Am fost abonat al unei societati de televiziune prin cablu(KATV se numea).Din 1.o2.2o14 am facut la caseria societatii respective,cerere de reziliere a contractului, deoarece am luat un pachet cu televiziune inclus de la Romtelecom,cu care am si incheiat contractul pe 3.o2.2o14.
In luna februarie si martie am primit si de la firma rds-rcs factura pt. servicii de televiziune Eu am fost abonata la televiziune prin cablu la firma KATV Cisnadie.Am fost la caseria KATV unde am fost informata ca firma de cablu ,a fost cumparata de rds-rcs,dar ca eu nu am nici o obligatie de plata,doar ca NU s-a facut inca modificarile ca ei nu au fost dotati cu FAX si nu au transmis inca datele.
Ieri primesc NOTIFICARE de la rds-rcs ca sunt datoare la ei cu suma X si sunt obligata sa platesc cf. contractului cu nr. Y. !! EU NU AM INCHEIAT NICI UN CONTRACT CU FIRMA RDS-RCS! Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? Nu cred ca e cazul sa platesc pt. un serviciu de care nu am beneficiat,cu atit mai mult cu cit am fost DECUPLATA dela reteaua lor de televiziune. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:51, 5 Aprilie 2014
Le trimiteti o notificare prin intermediul unui executor judecatoresc sau direct prin care ii informati ca nu aveti nicio obligatie de plata catre RiCiSi-RiDiSi intrucat nu aveti niciun contract de furnizare de servicii cu ei chiar daca au preluat prin cumparare firma katv.

Cititi cu atentie clauzele din contractul cu katv si vedeti daca scrie pe undeva daca acestia au obligatia sa informeze clientii in cazul in care apar modificari cu privire la furnizarea serviciilor contractate.

In notificarea catre rdsrcs le spuneti ca va rezervati dreptul sa ii actionati in judecata pentru solicitarea de foloase necuvenite intrucat nu v-au furnizat serviciile mentionate in notificarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract internet cu rds GermanAlex GermanAlex Am contract de internet + telefon + TV cablu cu RDS. Abonamentul este pe persoana fizica. De fapt se foloseste pe firma. Am incercat sa transfer totul pe firma ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Firma de internet preluata de o alta, datorii neplatite aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa asociatia de proprietari are contract de utilizare a spatiilor comune cu firma Infogate (internet, telefonie fixac si cablu) care apartinea de Czone, pe o ... (vezi toată discuția)