avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema medicala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema medicala

Buna ziua,am nevoie de un raspuns referitor la urmatoarea problema.In data de 1 februarie 2012,am transportat-o pe mama la spitaul de urgenta,deoarece se simtea foarte rau,nu putea respira si avea o stare general foarte proasta.I s-a facut o radiografie pulmonara si analize de sange si urina.Dupa aproximativ 5 ore(timp in care starea ei s-a inrautatit,a inceput sa aiba frisoane puternice) i s-a spus ca nu are decat o banala infectie urinara si a fost trimisa acasa cu tratament la domiciliu.Seara si noaptea a faut febra foarte mae,39.8;si dimineata am dus-o la un cabinet particular ORL deoarece acuza dureri ale urechilor,maxilarului.Acolo a fost diagnosticata cu sinuzita si i s-a prescris un tratament mai puternic.Si-a revenit oarecum,dar tot tuseste asa ca aseara ne-am hotarat sa mergem la un medic pneumofiziolog.Dar cand si-a cautat radiografia facuta la spitalul de urgenta am constatat ca pe radioghrafie scrie numele unui barbat!!!Deci cei de la serviciul de urgenta i-au prescris practic tratamentul unui alt pacient.Ce se poate face in aceasta situatie?Cine este raspunzator si cum vor putea indrepta lucrurile?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului care se prezinta la upu guiualina guiualina Buna ziua! Unde as putea gasi niste prevederi legale, niste norme, legate de drepturile pe care le are un pacient care se prezinta la o Unitate de Primiri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu o saptamana, la o clinica stomatologica ... 10222121880328385 10222121880328385 Buna ziua! In urma cu o saptamana, la o clinica stomatologica privata, copilului meu i-a fost extrasa o masea de lapte, la baza careia se afla o infectie. Nu ... (vezi toată discuția)
O educatoare trebuie sa prezinte si un aviz epidemiologic(inclusiv tbc) la angajare? FlorenTina27 FlorenTina27 O educatoare angajata din septembrie la gradinita unde merge si fetita mea,a fost diagnosticata cu tbc.Cum pot afla cine se face raspunzator de asta,in ... (vezi toată discuția)