Buna ziua,am nevoie de un raspuns referitor la urmatoarea problema.In data de 1 februarie 2012,am transportat-o pe mama la spitaul de urgenta,deoarece se simtea foarte rau,nu putea respira si avea o stare general foarte proasta.I s-a facut o radiografie pulmonara si analize de sange si urina.Dupa aproximativ 5 ore(timp in care starea ei s-a inrautatit,a inceput sa aiba frisoane puternice) i s-a spus ca nu are decat o banala infectie urinara si a fost trimisa acasa cu tratament la domiciliu.Seara si noaptea a faut febra foarte mae,39.8;si dimineata am dus-o la un cabinet particular ORL deoarece acuza dureri ale urechilor,maxilarului.Acolo a fost diagnosticata cu sinuzita si i s-a prescris un tratament mai puternic.Si-a revenit oarecum,dar tot tuseste asa ca aseara ne-am hotarat sa mergem la un medic pneumofiziolog.Dar cand si-a cautat radiografia facuta la spitalul de urgenta am constatat ca pe radioghrafie scrie numele unui barbat!!!Deci cei de la serviciul de urgenta i-au prescris practic tratamentul unui alt pacient.Ce se poate face in aceasta situatie?Cine este raspunzator si cum vor putea indrepta lucrurile?Va multumesc!