Buna ziua ma numesc M.Bogdan si am o intrebare.Am parcare platita in fata blocului ,am luato de la un vecin care nu o platise ,bineinteles nu ia prea convenit si cand i-am spus sa o mute a tras-o putin mai in fata .Aveam un loc mic dar incapeam .. acesta isi scoate o data pe an masina din parcare ,si cand am plecat cu masina a tras-o putin mai in spate,acum ma chinui sa o parchez.In plus o pot baga doar in fata intrari in bloc (am voie?) .Este vreo lege care spune cati metri sunt alocati unei parcari? si daca am voie sa blochez intrarea in bloc?
Va multumesc!
In privinta vecinului dvs. daca respecta marcajul care delimiteaza locul de parcare, adica nu este depasit, nu prea aveti ce face. Cu privire la blocarea accesului in bloc nu aveti voie. Intrarea in imobil este in coproprietate, nu puteti sa ingraditi dreptul de acces la proprietatea detinatorilor de spatiu din bloc.
nu e delimitata sau marcata parcarea..trebuie sa o amenajeze la vara .Dar cred ca locul pt parcare tine de bun simt .Problema e ca el nu a tras-o pe locul lui de parcare care este oblic (cica sa nu cumva sa vina masina de gunoi pe strada sa i`o zgarie) si a tras`o putin mai in fata de cum era lasandumi putin loc sa o parchez eu,si cand o parchez automat vine in dreptul intrari in scara blocului.
Atata timp cat nu este un spatiu amenajat pentru parcare amandoi sunteti in culpa. Incercati sa va intelegeti astfel incat sa nu obstructionati intrarea in imobil.