avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot lucra sezonier in Spania?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot lucra sezonier in Spania?

buna ziua,am o intrebare careia nu ii gasesc raspunsul...Am D.N.I de spania fara drept de lucru pana la sfarsitul anului si vreau sa stiu daca pot lucra sezonier in perioada aceasta..daca este cineva in masura sa imi raspunda va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: razvanrazva , utilizator 18:41, 16 Martie 2012
Unde doriti sa lucrati ? ... in Spania sau in Romania?
in spania doresc sa lucrez,deasta am specificat ca am acel D.N.I fara drept de lucru pana in data de 12.2012
Din cate cunosc, muncitorii români care, de acum încolo, vor să obțină un contract de muncă sezonier, trebuie să primească autorizație de muncă temporară, stabilită pe durata contractului.

si aveti idee cum as putea obtine aceasta autorizatie sau cui sa ma adresez?
Aveti de facut urmatorii pasi: sa va gasiti un angajator . Angajatorul trebuie doar sa mearga la Oficina de Extranjeros si sa ceara aceasta autorizatie de munca care ii da dreptul apoi sa va angajeze legal .
Practic, cetateanul roman are de facut acelasi lucru ca inainte. Trebuie sa-si gaseasca un angajator, iar acesta trebuie sa-l dea "de alta" la Seguridad Social. Inainte insa trebuie sa ceara aceasta autorizatie de munca, care se acorda in maximum 3 luni pentru Regimen General si in 45 de zile la contractele sezoniere.

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Permis de munca in spania darlingrox darlingrox buna ziua,as dori sa aflu,dak ma poate lamuri cineva,cum pot obtine un permis de munca in spania si dak in momentul in care il obtin pot lucra in orice ... (vezi toată discuția)
Permis de munca spaniol 987654321 987654321 buna ziua d le avocat am si eu o intrebare; de 5 ani eu si sotul meu mergem an spania la munca [capsuni] cu contracte de munca .acolo ne platim toate darile la ... (vezi toată discuția)
Rezidenta sau permis de sedere in spania - barcelona claudia_nicolau claudia_nicolau Buna ziua! Tocmai mi-am finalizat studiile doctorale in Romania, si din motive personale (logodnicul meu locuieste in Barcelona), m-am hotarat sa sa ma mut ... (vezi toată discuția)