Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

"BILANT DE LICHIDARE SOC. COM in insolventa"

Buna ziua. In luna august 2011 , o societate comerciala intra in insolventa . Luna aceasta , martie 2012, tribunalul aproba cererea de lichidare a soc. respective. Intrebarea mea este: la 31 decembrie 2011 , ce fel de bilant depun? De lichidare , sau pe cel prescurtat ? Depun 2 bilanturi distincte? unul pentru 31 decembrie 2011 , iar celalalt pt 31 martie 2012? Eu ma gandesc sa-l depun pe cel prescurtat la 31 decembrie 2011 , si pe cel de lichidare pt. 31 martie 2012 ,adica pe cel conform ordinului 1376/ 2004.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iacobandreea30 , utilizator 09:24, 19 Martie 2012
La 31 decembrie 2011 societatea nu era lichidata, deci depuneti bilantul prescurtat.
Va multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Radiere societate kromeki kromeki Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in privinta radierii unei societati care nu a avut activitate din 2011. S-au depus declaratiile necesare la zi , dar m-am ... (vezi toată discuția)
Depunere situatie contabila 2009 midadu midadu As vrea sa stiu ce se intampla in cazul unei societati aflata in lichidare (dizolvata la ORC pentru nedepunerea la termen a bilanturilor din anii anteriori) ce ... (vezi toată discuția)