avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Proiect Masura 141 autorizatie constructie ?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Proiect Masura 141 autorizatie constructie ?

1) Am vrut sa fac si eu PFA pe numele sotiei mele cu proiectul Masura 141,am fost sa ma interesez despre acte si obligatii.
Ce ma deranjeaza ca mi s-a zis ca eu daca in acte detin suprafata de teren,trebuie sa scad din suprafata de teren suprafatele de cladiri. Cum eu locuiesc in zona rurala,ca fiecare om de la tara,am mai adaugat fara autorizatie de constructie o magazie de lemne,iar din cate am inteles,trebuie sa dovedesc toata suprafata de teren care mi-a mai ramas scazand cladirile ocupate construite legal.
Am vorbit si cu o vecina care de asemenea a accesat fonduri nerambursabile pe masura 141,si mi-a zis ca eu daca am suprafata de cladiri si teren agricol sa presupunem 2 HA,eu trebuie sa declar la APIA doar ce lucrez,adica daca ma ocup de 1,5 Ha sa lucrez,comisia de control verifica doar daca am respectat contractul de a lucra suprafata de teren declarata de mine de 1,5 Ha,nu si de ce am eu prin gospodarie ca: case,magazii,catet gaini,caine,etc.

Cum sta treaba si adevarul corect?

2) Daca sotia mea care trebuie sa nasca isi face P.F.A pe masura 141,mai poate lua si indemnizatie crestere copil?
Am inteles ca nu poate sa ia,si nici somaj daca face P.F.A. masura 141.
E adevarat?

Alte discuții în legătură

Apia - zona defavorizata andrre andrre In anul 2010 am depus o cerere de subventie la APIA pentru o anumita suprafata ( declarata ca teren necultivat), iar in mai 2011 am primit aceasta subventie. ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene plantatie nuci kpas2005 kpas2005 Buna seara! Se poate obtine orice forma de fonduri ,pentru infintarea unei plantatii de nuc? Suprafata: 2.35ha Multumesc (vezi toată discuția)
As dori sa obtin fonduri europene pentru infintarea unei livezi de castan, nuc si alun inchiriez2012 inchiriez2012 as dori sa obtin fonduri pentru infintarea unei livezi de castan, nuc si alun...ce masuri sau fonduri pot accesa sa primesc bani europeni nerambursabili? am ... (vezi toată discuția)