Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Tarzan2012 
	    	Utilizator

Tarzan2012 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

lupan2maria 
	    	Utilizator

lupan2maria 
	    	Utilizator	    

lupan2maria 
	    	Utilizator

lupan2maria 
	    	Utilizator	    

edyflo	                   

daca intri in  CCC  dintr-un somaj de studii , perioada in care ai stat in CCC poate fi socotita ca vechime in munca? (vezi toată discuția)
	                    edyflo	                   

daca intri in  CCC  dintr-un somaj de studii , perioada in care ai stat in CCC poate fi socotita ca vechime in munca? (vezi toată discuția)

marybujiuta	                   

perioada în care o persoană s-a aflat în ajutor de şomaj,conform Legii 76/2002, perioadă consemnată în carnetul de muncă, constituie vechime în muncă ... (vezi toată discuția)
	                    marybujiuta	                   

perioada în care o persoană s-a aflat în ajutor de şomaj,conform Legii 76/2002, perioadă consemnată în carnetul de muncă, constituie vechime în muncă ... (vezi toată discuția)

elidiab	                   

Eu am lucrat in inavatamant, profesor suplinitor, acum sunt in CIC. In 1 aprilie treb sa ma introc la munca, dar in invatamant acum nu sunt posturi ... (vezi toată discuția)
	                    elidiab	                   

Eu am lucrat in inavatamant, profesor suplinitor, acum sunt in CIC. In 1 aprilie treb sa ma introc la munca, dar in invatamant acum nu sunt posturi ... (vezi toată discuția)