avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot interzice lucrari de cablu in dreptul apt. meu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot interzice lucrari de cablu in dreptul apt. meu?

O companie de cablu, net si TV vor sa intre la noi in scara si sa faca lucrari deasupra usii mele si in apartament sa bage diverse fire. Eu am sistemul meu propriu si nu doresc lucrarile acestea. Pot sa le interzic sa le faca?
Exista vreo lege care sa ma protejeze?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:54, 21 Martie 2012
Daca in imobilul unde locuiti exista o asociatie de proprietari, consultati Legea 230/2007 si veti vedea ce puteti face in privinta aceasta.
O zi buna!
Da, exista asociatie de proprietari care a dat acord de lucrari dar eu nu doresc in dreptul apartamentului meu. In legea 230 nu scrie nimic de asta.
@Costica....
In situatia in care asociatia de proprietari a dat acordul pentru lucrari,rezulta ca exista votul majoritatii proprietarilor,situatie in care minoritatea se supune hotararii
Daca detineti probe temeinice si indubitabile care sa dovedeasca inexistenta acordului de principiu din partea asociatiei de proprietari ,aveti dreptul sa contestati in instanta ,in termen de 45 de zile respectiva hotarare
Trebuie sa constientizati ca lucrarile se executa pe partea comuna,unde prioritar este acordul asociatiei de proprietari
Conditionat de aspecte pe care nu le-ati detaliat ,daca pozitionarea orificiilor de strapungere planseu va creaza prejudicii la proprietate,puteti sesiza aspectele presedintelui de asociatie,
care in interesul general al proprietarilor, poate dispune masuri in consecinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strapungerea peretilor blocului. cine decide? Costica33 Costica33 Avem o oferta de la un furnizor care vrea sa instaleze la noi in bloc niste echipamente. In oferta lor tehnica spun ca vor strapunge peretii blocului intre ... (vezi toată discuția)
Conditii de aprobare a unei lucrari in zona comuna dintr-un imobil cu ap proprietate personala mariaba mariaba Intr-un imobil de 7 nivele cu apartamente proprietate personala exista cablu TV tras prin strapungerea tuturor etajelor si alt cablu subteran, optic. Se ... (vezi toată discuția)
Obligatie legala desfiintare cablu tv igrishan igrishan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat un apartament care avea un cablu TV nefunctional. Acesta a fost instalat de o companie de cablu ... (vezi toată discuția)