Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

contract de vanzare cumparare auto

Buna ziua. Am vandut o masina si am facut un contract de vanzare cumparare tip intre mine ca vanzator si respectivul ca si cumparator,l-am completat cum trebuie dar scris cu pixul. Cand am fost la primarie sa scot masina de la impozit mi-au zis ca acest contract nu e valabil pentru ca nu e batut la masina si nu e facut la un birou de copiat acte.
As vrea sa stiu daca respectivul contract este valabil si ce lge specifica acest lucru
Multumesc
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 14:13, 22 Martie 2012
Ceea ce ati incheiat dvs reprezinta strict o tranzactie fara intocmirea de documente legale,
respectiv contract de vanzare cumparare notarial sau prin unitate specializata
ynocentta a scris:

Ceea ce ati incheiat dvs reprezinta strict o tranzactie fara intocmirea de documente legale,
respectiv contract de vanzare cumparare notarial sau prin unitate specializata

De cand trebuie legalizat la notar actul de vanzare cumparare pentru o masina ? Ce intelegeti dvs prin "documente legale"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism ContSters252159 ContSters252159 Doresc sa achizitionez un autoturism care este inscris in Caras Severin. Vanzatorul locuieste in Sibiu iar autoturismul este mostenit dupa decesul tatalui : ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde masina care e proprietatea tatalui? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Tatal meu are o masina veche,pe care vrea sa o vanda,dar este grav bolnav( netransportabil).Cum sa procedez ? Se poate vinde cu o procura ? (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare pentru un vehicul folosit rares85 rares85 Buna ziua Este valabil un contract de vanzare-cumparare pentru un vehicul folosit scos la imprimanta si complectat de catre vanzatorul masinii ... (vezi toată discuția)