avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen pentru redobandirea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen pentru redobandirea permisului de conducere

buna ziua
in data de 02.12.2011 am primit sentinta judecatoreasca definitiva in urma careia mi sa anulat permisul de conducere pentru infractiunile privind circulatia pe drumurile publice sub influenta alcoolului,respectiv fuga de la locul accidentului in urma unei tamponari usoare cu un alt autovehicul.Am primit trei ani si opt luni cu suspendare.
Puteti sa-mi spuneti dupa cat timp pot sa dau examenul pentru redobandirea permisului de conducere?
Trebuie sa-mi caut o scoala de soferi si sa parcurg toate testele?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: hdi , utilizator 17:24, 22 Martie 2012
Dupa trecerea unui an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare puteti sustine un examen pentru permisul de conducere.
Conform art.116 alin.1 lit b) din Oug.195/2002, dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

Nu mai trebuie sa urmati din nou cursurile unei scoli de soferi.

Cititi si aici

www.avocatnet.ro/content/art...
as vrea sa refolmulez: trei ani si opt luni termen de incercare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa sustin examen in vederea redobandirii permisului? alex2150 alex2150 buna ziua , dupa cat timp se poate da de permis daca am primit o pedepasa de 4luni cu suspendare in urma unui accident cu vatamare corporala, astept un rsp , ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan valy_mag valy_mag buna seara, as avea si eu o intrebare, daca ma poate cineva lamuri... anu trecut, in data de 25.01.2015 am fost oprit de un echipaj de politie, am a suflat in ... (vezi toată discuția)