avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost sunat de un politist de la rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost sunat de un politist de la rutiera

ASTAZI MA-M TREZIT SUNAT DE UN AGENT CARE PRETINDEA A FII DE LA POLITIA RUTIERA,MENTIONADU-MI, CA IERI 21.03.2012 AM FOST SURPRINS DE UN APARAT RADAR SI CA AM DEPASIT VITEZA MAXIMA ADMISA, CU PESTE 60 KM/H FATA DE LIMITA MAXIMA ADMISA,ADICA AVEAM 12O DE KM/H PRIN LOCALITATE , EU NU-MI ADUC AMINTE SA FII AVUT ASEMENEA VITEZA PROBLEMA ESTE DE UNDE ARE ACESTA NUMARUL MEU DE TELEFON,DE CE MA SUNA IN LOC SA IMI TRIMITA CITATIE LA DOMICILIU.
AM INCERCAT SA IL SUN SA-I SUN SAI SPUN CA MA PREZINT LA BIROUL POLITIE RUTIERE,PENTRU LAMURIRI SI A CAM INCEPUT SA FLAMBEZE , CA SA MA INTALNESC PERSONAL CU EL,CA , NU VOI FII SANCTIONAT CONTRAVENTIONAL ,CA NU VOI AVEA PERMISUL SUSPENDAT,DACA COLABOREZ CU EL SA VIN PERSONAL.
SFATUITIMA CE SA FAC ,DE CE MENTIONEAZA CA NUMERELE DE TELEFON SE OBTIN USOR , CA SA VIN SA-MI VAD POZA CARE MA SURPRINS.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
mihai0888, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihai0888 , utilizator 20:41, 22 Martie 2012
Sa nu fie vreun escroc.Sau cineva care sa faca bascalie.
Amenda va venea acasa.
Nu va suna nimeni.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
POT DOMNU AVOCAT SA VERIFIC ACEST LUCRU LA UN BIROU AL POLITIEI RUTIERE,RESPECTIVU SI LASAT NUMARU DE TELEFON ,NUMELE?
Mergeti si faceti sesizare la politie cu privire la acest aspect. Indicati si numarul de telefon de pe care ati primit apelul respectiv
NUMARUL DE TELEFON IL AM, NUMELE ESTE IMCOMPLET DOAR AGENT POPESCU ISI SPUNEA RESPECTIVUL,DE MENTIONAT CE MAI AM ,IN ZIUA CAND ZICE RESPECTIVUL CA AM FOST SURPRIS DE RADAR CHIAR NU ERA NICI UNUL MACAR PREZENT IN DIMINEATA CAND AM FOST SURPRINS
v-am spus mergeti si faceti sesizare cu privire la acest aspect si mentionato orice amanunt,.

Daca aveati viteza mai mare decat limita legala acest lucru se constata prin p-v de contraventie si il primeati in scris acasa. Nu exista un temei in baza caruia sa va sune un politist referitor la acest aspect.

Alte discuții în legătură

Expertiză împotriva aparatului radar al poliției cezarad cezarad Vă rog să îmi spuneți și mie cum aș putea combate proba cu înregistrarea de pe apartul radar al Poliției ? Să presupunem că pe înregistrări nu se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am fost surprins de radar (radar fantomă) nu l-a ... Dinu Cristian pop Dinu Cristian pop Bună ziua. Am fost surprins de radar ( radar fantomă)nu l-a văzut nimeni și după aproximativ 40 de km m-a oprit un filtru al poliției rutiere, motivul ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - suspendarea permisului de conducere r0bertC r0bertC Salutare, In data de 30 martie 2016 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile, fiind surprins de detectorul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)