avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvarea societatilor comerciale prin Hot. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvarea societatilor comerciale prin Hot. judecatoreasca

Buna-ziua,am si eu o problema:societatea mi-a fost dizolvata petru nedepunerea situatiilor financiare,acum le-am depus si am nevoie de un model de recurs si nu gasesc.Trebuie sa fiu neaparat reprezentata de un avocat?
Cel mai recent răspuns: NARCAT , utilizator 16:36, 21 Ianuarie 2009
Da.
Nu trebuie sa fiti reprezentat, la orc va poate ajuta consilierul juridic sa formulati recursul, pe care le depuneti la tribunal, si asteptati pana trece termenul de judecata, dupa cinci zile va puteti interesa ce s-a decis. In toate cazurile, daca se face dovada depunerii situatiilor financiare-prin depunerea copiei cererii-instanta nu dizolva societatea.
mersi mult.azi am fost si am depus recursul...sper sa se termine cu bine...
Silvia Dorofte a scris:

mersi mult.azi am fost si am depus recursul...sper sa se termine cu bine...

Si eu sunt in aceiasi situatie ,dar ce as vrea sa te intreb este daca la tine s-a pronuntat hotararea?Eu am facut recurs prin cei ce la ONRC,fara avocat si mi-a fost respins recursul iar dupa am inteles ca trebuia avocat si ca nu as fi ales calea cea buna si aici ma refer la cea ce ceri in recurs[adica anularea hotararii].Poate ma lamuresti si pe mine cum stau lucrueile la tine pentru ca eu astept primul termen la proces.MERCI si MULTA BAFTA
Eu am facut recursul prin tribunalul din judetul meu,si mi-au spus k nu am nevoie de avocat.In dosarul de tribunal am atasat si un document de la oficiul comertului cu care am demonstrat ca am depus situatiile financiare.Am primit si instiintarea ca recursul a fost aprobat,trb sa platesc cateva taxe si procesul se va desfasura in lipsa partilor.Si nu cred k ar trebui avocat,dak u demonstrezi k ti-ai depus situatiile financiare.Eu nu le depusesem pe cele din 2006 si 2007,insa am intalnit persoane care nu le-au depus din 2005 si nu am primit instiintari.Cam aiurea!
Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2009
Maia2201, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum recuperez societatea dizolvata? viorictin viorictin Am facut azi recurs la sentinta data anul trecut in martie privind dizolvarea societatii ptr nedepunerea situatiilor anuale pe 3 ani la registrul ... (vezi toată discuția)
Societate aflata in lichidare pentru nedepunere bilant Altheea Altheea Asociatul descopera ca societatea se afla in lichidare pentrui nedepunere bilant pe anul 2007, desi s-au depus bilanturile pentru 2008 si 2009. Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma extra_bobo extra_bobo Pentru nedepunere bilant la onrc pe 2007 tribunalul a dat o sentinta de dizolvare a firmei.sa publicat in monitorul oficial . Am facut recurs la curtea de apel ... (vezi toată discuția)