Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism de la politie

buna ziua , am vandut o masina de o luna de zile , noul cumparator nu sa mai prezentat pentru radiere , eu pe baza contractului de vanzare cumparare am radiat masina de la taxe si impozite locale si am scos si certificat fiscal , dar cum sa procedez ca sa radiez masina si de la Politie ? am inteles ca pot avea neplaceri daca nu radiez masina de pe numele meu !!!

va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:30, 18 Aprilie 2013
Contactati personal SPR evidenta auto,detaliati speta ,probati instrainarea vehiculului cu documentul semnat de parti
Autoritatea va verifica baza proprie de date si va dispune masurile in consecinta
laszlorobert a scris:
dar cum sa procedez ca sa radiez masina si de la Politie ? am inteles ca pot avea neplaceri daca nu radiez masina de pe numele meu !!!

Ati radiat auto de la politie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala a unui autovehicul! katap katap Salutare! Anul trecut pe 06.09.2012,am vandut o masina si am mers la primarie cu contractul de vanzare cumparare , mi au pus viza pe fisa de ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism titiC titiC am vandut un autoturism cu o \"chitanta\" de mana acum un an.Intre timp autoturismul meu a ajuns la cel de-al treilea proprietar fara sa fi facut cu vreunul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto din circulatie corina_chipirog corina_chipirog Buna ziua, Am vandut anul trecut lui x o masina. Pana sa scot fiscalul acesta a vandut-o lui y, dar mi-a dat copie acte: masina, CI noul proprietar. Cand il ... (vezi toată discuția)