avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale radierea unui autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

radierea unui autoturism

am vandut un autoturism cu o "chitanta" de mana acum un an.Intre timp autoturismul meu a ajuns la cel de-al treilea proprietar fara sa fi facut cu vreunul acte de vanzare cumparare si implicit sa fie radiata de pe numele meu.Ce as putea face sa-l radiez daca nu ma inteleg cu noul proprietar tinand cont ca nu mai am cartea si talonul masinii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:58, 20 Decembrie 2011
O varianta este instanta de judecata
Alta varianta este sa contactati personal SPR evidenta auto,detaliati succesiunea de evenimente,dovediti instrainarea cu documentul incheiat la momentul tranzactiei
Autoritatea va verifica baza proprie de date si poate emite dovada in baza careia autoritatea fiscala-dupa achitarea eventualelor restante in urmarire,va dispune radierea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism toporas toporas Buna ziua, In urma cu cativa ani am vandut autoturismul proprietate personala unui individ.Acesta s-a angajat sa o inmatriculeze in cateva saptamani, dar a ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de plata unui impozit pentru un autoturism vandut cu chitanta de mana? vyo_1968 vyo_1968 Buna dimineata! Acum 7 ani am vandut un autoturism marca Wartburg cu chitanta de mana.Cumparatorul la randul lui l-a vandut mai departe si acum 5 ani a venit ... (vezi toată discuția)
Radiere masina iulyus02 iulyus02 Salut,acum 4 ani am vandut o dacia 1310 decat cu chitanta de mana si cu doi martori,celui care am vandut-o acum nu mai vrea sa facem actele de ... (vezi toată discuția)