avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare SRL

Buna ziua,
va rog frumos, ma puteti ajuta cu un model de hotarare AGA prin care se decide infiintare unui SRL? Hotarare AGA a asociatului unic persoana juridica...
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: babysee , utilizator 12:18, 28 Martie 2012
Pentru infiintarea unei societati nu este necesara hotarare AGA, ci Actul constitutiv plus toate declaratiile si cererile de la Reg. com., rezervarea de denumire, specimen de semnatura.
De altfel, in prima faza asiciatul nici nu poate emite decizii, pentru ca in acel moment societatea nici nu exista, nu are stampila, nu are CUI...
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
Marcel Mihalache, Avocat
cei de la RC au cerut si hotararea AGA a asociatului unic, care este persoana juridica, prin care decide infiintare unei noi societati, care va avea sediul in....cu un capital social de...., care va avea drept reprezentant pe ....
Model de act constitutiv gasiti pe recom online - formulare offline RC (in partea de jos a paginii). Documentele necesare le gasiti pe site-ul registrului comertului - formalitati - persoane juridice - pct. 1, 2 sau 3 (dupa caz).
eu am toate aceste documente, stiue xact ce-mi trebuie, imi lipseste doar continutul HOTARARII ADUNARII GENERALE A ASOCIATILOR (nu stiu exact ce ar trebui sa cumprinda aceasta hotarare)
Da, acum se intelege ce doriti. Societatea pe care o infiintati are asociat unic o persoana juridica si va trebuie hotararea acesteia de infiintare a noi societatii, adica S.C. AAA SRL este asociat unic in viitoarea SC BBB SRL
Mai jos aveti un model pe care eu il folosesc cu succes:

Hotararea A.G.A. a S.C. AAA SRL nr. ... din ............

Noi, asociatii X, Y, etc. (inscrieti asociatii lui AAA), am hotarat infiintarea unei societatii comerciale cu numele BBB, forma de organizare S.R.L., capital social in cuantum de ......... lei, in care societatea noastra va detine calitatea de asociat unic.
Imputernicim prin prezenta pe dl. ........... (unul dintre asociatii lui AAA sau administratorul) sa ne reprezinte in procedura de inregistrare a SC BBB SRL.

Asociatii SC AAA SRL
X, Y etc.

Alte discuții în legătură

Transformare srl in sa mili_muh mili_muh Cum transform un SRL in SA ? Indrumati-ma! Multumesc! (vezi toată discuția)
Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)
Hotarare aga a srl privind dizolvarea si lichidarea concomitenta corijur corijur Buna ziua tuturor ! ...Ma tot dau cu capul de pereti de o buna bucata de timp#-o pt. ca trebuie sa scriu o hotarare a unei AGA (2 asociati) pentru un SRL care ... (vezi toată discuția)