avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice act aditional
Discuție deschisă în Achiziţii publice

act aditional

Buna ziua,

In cazul unui contract de furnizare, incheiat in urma unei proceduri prin cerere de oferte, se poate suplimenta cantitatea de produse prin act aditional? Daca da, care ar fi baza legala?
Eu am tot citit si nu am gasit astfel de referiri doar in ceea ce priveste contractele de lucrari si servicii.
In cazul nostru este vorba de materiale care vor fi puse in lucrari efectuate de noi si nu de putine ori am intalnit in teren situatii tehnice ce nu corespundeau in totalitate cu ceea ce prevazusem.
Oare putem sa prevedem o eventuala suplimentare in caietul de sarcini si in modelul de contract, chiar cu solicitarea unei perioade de valabilitate a ofertelor mai mare?
Va rog frumos daca ma puteti lumina si pe mine, astept raspunsuri de la dumneavoastra.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Achizitii publice-modificare furnizor contract ioanacasian ioanacasian 1. Daca pe parcursul derularii unui contract de furnizare ( piese de schimb autobuze marca X) contractantul poate schimba, din diferite motive , ... (vezi toată discuția)
Caiet de sarcini billabong billabong in cazul unei cereri de oferta ,autoritatea contractanta trebuie sa intocmeasca un caiet de sarcini ,caiet intocmit de biroul de achizitii.daca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)