avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Situl acesta - un drog pentru mine.....
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Situl acesta - un drog pentru mine.....

Am intrat pe acest site intamplator, acum cateva luni, cautand raspuns la o intrebare foarte agasanta pentru mine la acea vreme deoarece trebuia sa rezolv o problema si nu consideram a fi necesar de facut pentru ca nu-i intelegeam ratiunea.
Am pus intrebarea, raspunsul primit a fost dezamagitor de laconic si nelamuritor pentru ceea ce cautam eu. Era un citat sau ceva de genul asta.
Tot intamplator, plimbandu-ma pe forum am gasit si "straduta" pe care ma simteam "acasa". Am intrat, am citit intrebarile, raspunsurile si m-am simtit indreptatita, prin experienta pe care o aveam, sa dau si eu niscai raspunsuri. Am procedat similar zile, saptamani, luni de zile, aproape zi de zi. Mi-am dat seama in aceasta perioada si tin sa va si scriu aceasta impresie: sunt multi oameni necajiti, asupriti de proprii semeni, egali sau superior social, sunt multi impertinenti care considera ca daca traiesc ne fac un serviciu noua, astora cu frica lui Dumnezeu, oameni de toate felurile, oameni, oameni....care intra pe acest forum si SCRIU. Mai aplicat sau mai divagant, mai corect principial sau mai putin corect sau chiar deloc, mai profesionist sau mai putin profesionist, mai cu bunavointa sau mai arogant....dar SCRIU. Si am ajuns la convingerea ca atunci cand cineva are o problema, intra aici si posteaza problema, aceasta este dezbatuta mai mult sau mai putin....se creaza un curent de opinie, omul acela pleaca de pe forum mai lamurit decat a intrat...se intoarce la necazurile lui, le intelege poate mai bine si ce e mai imbucurator le poate rezolva mai in cunostinta de cauza....sau poate nu, dar macar stie, e orientat in directia pe care sa mearga. El va comunica cu altii, le va spune si lor.....Situl acesta este un "bun conducator de informatie juridica", care altfel, in lumea larga e atat de specializata si aproape inaccesibila pentru omul de rand. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 22:14, 27 Iulie 2009
Ai dreptate.
Eu m-am inregistrat abia ieri si am scris o gramada de raspunsuri la intrebari.
Am primit chiar si o recomandare.

Este un forum plin de viata, asta-i clar ... in comparatie cu alte grupuri online, liste, etc.
Am primit si multumiri. Este interesant, desi nu primesc bani pentru raspunsuri, satisfactia este foarte
mare.

Alberto Kurtyan
Bine ai venit pe site=D> UIta-te ce spune Dan Puric pe un banner in dreapta....sa nu lasam sa se intample asta, pentru ca sectanti sau majoritari...nici unii nu vom fi fericiti
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2008
elga50, moderator
intr-adevar este un site de nota 10...si pt mine tot ca un drog este..=D>
Am devenit si eu dependent de acest site.
Dar nu vreau sa ma tratez.
E o dependenta care face mult bine.
E a doua oara cind spun ca imi place foarte mult acest site ( forum). Imi dau seama ce munca e in spate, pentru ca totul sa functioneze in regula . Toata stima ! :ok:
Asta e si "problema " mea , ca da dependenta !
Nu puteam sa-mi imaginez , acum 15 -18 ani, ca se va ajunge aici : zic si eu : pe vremea mea , era o munca titanica sa afli un raspuns , trebuiau citite incrucisat zeci de legi, cu modificarea modificarii abrogate de rectificarea modificarii , care intra in vigoare alaltaieri :strambatura:
Acum avem la indemina acest instrument formidabil : forumul.
De ce imi place : uneori raspunsurile sint sclipitoare , geniale as zice . Dar pentru a da un raspuns de asa calitate , trebuie ca si intrebarea sa fie pe masura . Am avut un profesor de matematica in liceu , care nota cu 10 calitatea unei intrebari , si la vremea aceea nu l-am inteles.
De ce imi place : e o oaza de normalitate. Desi uneori problemele sint grave, extrem de grave , inteleg ca fac parte din viata , ca oricui i se poate intimpla , si din " povestea" cuiva, eu cel putin , am de invatat .

Alte discuții în legătură

1.000 de experiente avocatnet.ro. ajuta si tu! Alin Popescu Alin Popescu Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care ... (vezi toată discuția)
Dependenta si deferenta Radu Gabrian Radu Gabrian Imi place fotbalul ca sport,ca fenomen,ca spectacol,din nefericire,nu si cel autohton atat de otravit si de abuzat in ultima vreme. Din dragoste pentru ... (vezi toată discuția)
De ce imi place avocatnet.ro Paula Tudor Paula Tudor Pentru ca fiecaruia ne place sa ni se spuna macar din cand in cand cat de mult suntem apreciati şi iubiti, haideti sa-i spunem [i]avocatnet.ro [/i]- ului cat ... (vezi toată discuția)