avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... copie despre contract?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

copie despre contract?

La solicitarea unui tert trebuie sa emitem o copie despre un contract de inchiriere? dansul vrea sa clarifice situatia juridica a unui imobil,care a fost nationalizat si administrat de catre societatea noastra(dat in chirie), acum prin cerere solicita o copie despre contractul de inchiriere?putem respinge?pe ce motiv?
Cel mai recent răspuns: ContSters51068 , utilizator 11:33, 28 Noiembrie 2008
Intre cine si cine este incheiat contractul de inchiriere? Si pe ce motiv i-ati acorda copia, cand el este un tert fata de contract? Sunteti institutie publica?
nu suntem institutie publica.am administrat imobilul nationalizat.contractul a fost incheiat intre societatea noastra si o persoana fizica.
solicita prin avocat eliberarea actelor intrucat imobilul in cauza a format dreptul de proprietate al antecesori ei.putem refuza pe motiv ca vom emite actele la solicitarea instantelor de judecata?prevede vreo lege?
Daca acesta copie este necesara intr-un proces sunteti obligati sa eliberati aceasta copie numai la cererea instantei de judecata. Nu le raspundeti pur si simplu.
dar este prevazut in vreo lege?
Nu exista nici o lege care sa va oblige.

Alte discuții în legătură

E-mailurile pot fi proba in dosar ? Krissia . Krissia . As vrea sa stiu si eu care este baza legala care reglementeaza corespondenta electronica. Totodata va rog sa-mi spuneti ce lege imi interzice mie sa trimit ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere trebuie neaaparat inregistrat la financiar ca sa fie in viguare? Andyx Andyx Am facut un contract de inchiriere cu propietarul apartamentului de unde stau acum dar doar noi intre noi si nu l-am legalizat sau depus undeva.Sunt considerat ... (vezi toată discuția)