avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reparat casa parinteasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reparat casa parinteasca

Parintii mei traiesc dar nu mai locuiesc la casa lor de mai mult timp .Desi suntem mai multi copii , numai eu am renovat o parte din casa parinteasca .Dupa decesul parintilor se poate ridica cineva cu pretentii asupra casei fara sa tina cont de cheltuielile facute de mine care nu sunt de loc neglijabile ?

Alte discuții în legătură

Reglementarea conditiilor bancare sweaty sweaty Buna,sint noua aici si foarte putin obisnuita cu termenii avocatesti. Din acest motiv,cer sa mi se raspunda cit mai simplu,formulare normala, ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Promisa mostenire oltitat oltitat bunä, am si eu o intrebare? parintii mei mi-au promis cä tot ce au ei i-mi revine mie eu sä am grija lor, eu i-am cumpärat fratelui meu o masinä in anul ... (vezi toată discuția)
Părinții au zis că-și împart averea dându-ne câte o jumătate mie și fratelui, dar eu le-am cumpărat casa ca să o scap de o licitație. mai are dreptul fratele meu la ea? Daniela 1967 Daniela 1967 Parintii au zis ca impart pe jumatare averea la copii. Suntem doi frati. Eu am cumparat casa parinteasca ca sa o scap de la o licitatie si am ramas ... (vezi toată discuția)