avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi dupa revenirea din cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi dupa revenirea din cic

cic expira in mai 2012 si ma voi reintoarce la vechiul job pe acelasi post. Intre timp in firma s-au facut majorari salariale la toti angajatii, daca eu am fost in cic beneficiez si eu de acest lucru? ce drepturi am dupa revenire din cic in actualele conditii? Precizez ca eu am intrat in cic dupa vechea lege in 2010 . astept raspuns urgent!! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 9 Aprilie 2012
Art.10 (7) din Legea nr.202/2002 prevede ca, la incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

Prin urmare, aveti dreptul la majorarea salariului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu întoarcere cic Alelena Alelena Buna ziua, In urma concediului de creștere a copilului ,având contractul suspendat au avut loc majorări salariale anuale plus o majorare venită din ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic anamariap28 anamariap28 pe 7 mai 2012 se termina cic pana la 2 ani si ma reintorc la vechiul loc de munca. Daca in firma s-au facut majorari salariale pot beneficia si eu de acest ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu de maternitate Alinarazvan Alinarazvan La revenirea din concediu de maternitate angajatorul imi va acorda dreptul salarial cu majorările aferente perioadei in care eu am fost in acest concediu de ... (vezi toată discuția)