avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenirea din concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenirea din concediu de maternitate

La revenirea din concediu de maternitate angajatorul imi va acorda dreptul salarial cu majorările aferente perioadei in care eu am fost in acest concediu de creștere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 11 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La revenirea din CCC veti primi salariul actualizat la zi.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.10 alin.8 din Legea nr.202/2002 prevede : La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

Asadar, la reintoarcerea din CCC trebuie sa vi se acorde salariul pe care l-ati fi avut daca nu erati in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu întoarcere cic Alelena Alelena Buna ziua, In urma concediului de creștere a copilului ,având contractul suspendat au avut loc majorări salariale anuale plus o majorare venită din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la revenirea la munca din cic, angajatorul trebuie ... Mit.Ioana Mit.Ioana Buna ziua, La revenirea la munca din CIC, angajatorul trebuie sa ii actualizeze salariul chiar daca acesta este peste minimul pe economie? Conform ROI al ... (vezi toată discuția)
Intrebare vbc vbc Am dreptul la majorarile salariale ce au survenit in perioada in care eu am fost in concediul de crestere copil? (vezi toată discuția)