Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen de prescriptie

In anul 2009 am absolvit ,,Stiinte administrative'' , forma FR la Spiru Haret.(cu scandalul iscat de ,,abramburica'' -- nu este etichetarea mea.)
Nici pana la aceasta data nu mi-a fost eliberata diploma de licenta.
Implinandu-se 3 ani, un termen de prescriptie, ma afecteaza cu ceva?
Va multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: Mioara57 , utilizator 10:56, 19 Aprilie 2012
Nu are nici o importanta trecerea timpului , diploma se poate ridica oricand , este valabila.
Nu va afecteaza cu nimic daca ar fi vorba despre implinirea unui termen de prescriptie ... poate doar daca ii dati in judecata pe obligatia de a face sa invoce prescriptia dreptului la actiune .. insa nu cred ca s-ar respinge o astfel de cerere, avandu-se in vedere notorietatea acesteai probleme.
Multumesc d-na avocat si d-le consilier juridic. O zi buna!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta - valabila sau nu in cazul dat? adriadna adriadna Buna seara,as dori sa va prezint urmatorul caz, si daca cineva poate raspunde, va rog frumos,,astept: Am sustinut examenul de licenta in iulie 2009, la univ ... (vezi toată discuția)
Este recunoscuta facultatea de stiinte juridice si administrative brasov din cadrul universitatii spiru haret bucuresti? carmen-silvia carmen-silvia M-am inscris la Universitarea Spiru Haret-Facultatea de stiinte juridice si administrative in anul 2008 forma de invatamant la distanta.In anul urmator ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale - minister andr44u andr44u Buna seara. Va expun urmatoarea situatie. Sunt absolventa Facultatii de Sociologie-Psihologie Univ. Spiru Haret, promotia 2005-2008, forma de invatamant ... (vezi toată discuția)