avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie - vechiul amplasament nu poate fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie - vechiul amplasament nu poate fi delimitat exact

Am ajuns cu o mostenire,la momentul cand trebuie sa mi se acorde terenul pe vechiul amplasament.
De aici cred ca ceva nu e in ordine.Am o suprafata de 1800 mp pe care inginerul care se ocupa cu distributia parcelelor,spune ca nu poate sa imi dea decat o parcela care are dimensiunea de 4m/450m.
Zice ca asa trebuie deoarece daca ar da altfel,nu ar avea acces la parcela o alta persoana.Desigur asta e logic dar parca nu imi vine sa cred ca asa e legea de stramba.Evident ,ca nu ai ce face cu asa o parcela .
Ma gandesc ca legiuitorul s-a gandit si la o asa varianta.
Vechiul amplasament nu se mai poate delimita exact deoarece nu mai sunt acte doveditoare,si nici persoane in viata care sa stie exact.
Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac pentru a obtine o parcela cu dimensiuni de bun simt,si de ce lege ar trebui sa fac uz.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
moft, utilizator

Alte discuții în legătură

Plan de amplasament gresit intocmit marysa marysa Am cumparat o casa, in luna mai a acestui an, avand si un planul de amplasament pentru incheierea actelor. Pe acel plan nu erau trecute dimensiuni, ci doar ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de v-c ContSters740 ContSters740 Buna ziua Vin si eu cu rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: 2 persoane au terenuri (arabil intravilan) lipite. Au convenit sa "schimbe" intre ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate ContSters115731 ContSters115731 Bunica mea si fratele acesteia au avut in proprietate fiecare o parcela de cate 900 mp fiecare, mostenire de la parintii lor, deci l800 in total.Prin anii ... (vezi toată discuția)