avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru in Spania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru in Spania

Am un SRL cu activitatea oprita de acum trei ani,locuiesc in Spania si in ultimul timp am facut un magazin online ,intrebarea mea este:Cum pot face dupa deschiderea activitati sa vind marfa in Romania legal cu magazinul online dar comenzile sa le trimet din Spania (sa fac un mic depozit in Spania) si sa fie comert intercomunitar.
Trebue sa fac o filiala aici s-au un punct de lucru? ce ar fi mai bine?

Salutari

Alte discuții în legătură

Magazin online VeleaConstantin VeleaConstantin Am o firma SRL in Romania cu activitate VANZARI ONLINE poat vinde din alta tara (Spania) produse in Romania direct la client prin intermediul acestei firme si ... (vezi toată discuția)
Tva intra-comunitar la livrarea marfii in alta tara Wieslaw Wieslaw Salut tuturor, O sa fiu foarte recunoscator daca cineva ma poate ajuta cu urmatoarea intrebare. Un SRL din Romania, care este inregistrata in scopuri TVA ... (vezi toată discuția)
infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)