avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare drepturi banesti castigate in instanta
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare drepturi banesti castigate in instanta

Am castigat un proces privind drepturile salariale cuvenite.Detin sentinta definitiva si irevocabila,am adus societatii datoare la cunostinta faptul ca trebuie sa-mi achite drepturile castigate insa inteleg ca nu se doreste acest fapt.Astfel ca doresc sa intervin prin executare silita.Cum intra in posesia unui titlu executoriu deoarece am inteles ca trebuie sa-l depun in original la dosar impreuna cu taxa judicara,taxa de timbru.Eu detin la acest moment doar sentinta investita ca si deifinitiva si irevocabila.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a intocmi dosarul de executare si a intra in posesia drepturilor castigate.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 22:26, 20 Aprilie 2012
Acesta este titlul executoriu - hotararea judecatoreasca investita cu formula executorie. Cu hotararea, trebuie sa mergeti la un executor judecatoresc care sa efectueze demersurile de executare silita. Dvs trebuie doar sa formulati o cerere de executare silita catre executor, sa atasati hotararea investita si el se ocupa de demersurile privind executarea.
pentru investirea cu formula executorie voi merge la Tribunalul unde s-a judecat dosarul?multumesc.
Da, instanta de fond legalizeaza si investeste hotararile judecatoresti.
va multumesc mult de tot pentru amabilitate si promptitudine.O zi frumoasa!
Buna seara,
depune si o plangere penala,la mine a functionat.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta investita cu formula executorie, dar pe care nu exista mentiunea ''irevocabila'' ickuta ickuta Buna seara, sunt in posesia unei sentinte definitive( in urma unui conflict de munca).Am solicitat investirea ei cu formula executorie,am primit-o dar nu se ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie florance01 florance01 buna seara, am sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca am unele nelamuriri. instanta de fond a fost judecatoria giurgiu, a urmat apelul la tribunalul ... (vezi toată discuția)