avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Înregistrare metodã de vânzare
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Înregistrare metodã de vânzare

buna ziua...va rog sa-mi explicati care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru inregistrarea unei METODE DE VANZARE in Romania,inregistrare din care sa decurga DREPTURILE DE AUTOR ,eventual site-uri specializate in acest demers...VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:36, 11 Mai 2012
Ma tem ca metodele de vanzare nu pot face obiectul brevetarii. Detalii in linkul urmator si in Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe.
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor CinciuAdrian CinciuAdrian Buna ziua, sunt interesat sa aflu mai multe despre dreptul de autor din Romania Sunt mai multe intrebari dar nu vreau sa le fac publice doresc un avocat ... (vezi toată discuția)
Publicarea traducerii unor ordonante Andreea_cta Andreea_cta Buna ziua. As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a publica traducerea a catorva ordonante si regulamente de functionare emise de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Reglementãri pentru realizarea unui site de muzicã Florynel_Bfi Florynel_Bfi Buna ziua stimata echipa! Am o intrebare la dvs ...asi vrea sa imi fac un site de muzica ,asi vrea sa stiu daca incalc vro lege daca fac sit de muzica?Pot pati ... (vezi toată discuția)