avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale expirare suspendare activitate - demersuri noi!?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

expirare suspendare activitate - demersuri noi!?

Suspendarea activitatii expira in 2 zile.

Trebuie mers la ONRC cu o hot AGA prin care se mentioneaza ca deoarece expira suspendarea , se hotaraste reluarea activitatii ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:16, 12 Iunie 2012
Va adresati registrului comertului printr-o cerere la registratura institutiei ( fara plata unor taxe) ca expira termenul de suspendare a activitatii societatii, pentru ca aceasta institutie sa reia din oficiu activitatea. Dupa ce s-a reluat activitatea din oficiu, aveti posibilitatea sa mai faceti o suspendare a activitatii societatii pentru o perioada de trei ani sau sa depuneti formalitatile pentru dizolvare fara numire lichidator, urmata de radiere in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.
?
va multumesc.

Asta inseamna ca completez un simplu formular unde ii anunt ca mi=a expirat suspendarea ?

Sau trebuie sa mai fac o decizie de asociat unic unde spun expres ca reiau activitatea deoarece ma expirat suspendarea ?

O simpla cerere de mana depusa la registratura institutiei.
dumitru2000 a scris:

va multumesc.
Asta inseamna ca completez un simplu formular unde ii anunt ca mi=a expirat suspendarea ?
Sau trebuie sa mai fac o decizie de asociat unic unde spun expres ca reiau activitatea deoarece ma expirat suspendarea ?


Reluarea activitatii se face din oficiu la finalizarea perioadei de suspendare, nu trebuie intocmita nici o notificare, cerere, completat formular ...

Alte discuții în legătură

Reactivare firma suspendata sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru reluarea activitatii unei societati ? i.patraulea i.patraulea Vreau sa reiau activitatea unei societati care a fost suspendata acum trei ani. Nu stiu insa daca trebuie sa reiau activitatea mai inainte sau daca este ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate steriel steriel Buna seara, Am o firma a carei activitate a fost suspendata pe 30 aprilie 2009. As dori sa stiu ce pasi trebuie urmati pentru reluarea activitatii si cam ... (vezi toată discuția)