Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic	    

Daca nu isi schimba documentele cu noul nume, dupa ce instanta a stabilit asa se comite infractiunea de nerespectare a unei hotarari judecatoresti ce se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
 GEORGINELA	                   

Buna ziua.
Vreau sa intreb si eu ceva ,am divortat si am ales sa-mi pastrez numele de fata deci nu cel al sotului.Divortul s-a pronuntat in luna martie dar eu ... (vezi toată discuția)
	                    GEORGINELA	                   

Buna ziua.
Vreau sa intreb si eu ceva ,am divortat si am ales sa-mi pastrez numele de fata deci nu cel al sotului.Divortul s-a pronuntat in luna martie dar eu ... (vezi toată discuția)

GHIGU	                   

In urma divortului s-a hotarat ca fosta sotie sa revina la numele purtat anterior.Numai ca refuza sa faca acest lucru desi au trecut  de mult cele 15 zile in ... (vezi toată discuția)
	                    GHIGU	                   

In urma divortului s-a hotarat ca fosta sotie sa revina la numele purtat anterior.Numai ca refuza sa faca acest lucru desi au trecut  de mult cele 15 zile in ... (vezi toată discuția)

andapa	                   

Am divortat si vreau sa stiu daca este obligatorie anuntarea angajatorului despre divort si ce urmari poate avea neanuntarea, mai ales ca am revenit la numele ... (vezi toată discuția)
	                    andapa	                   

Am divortat si vreau sa stiu daca este obligatorie anuntarea angajatorului despre divort si ce urmari poate avea neanuntarea, mai ales ca am revenit la numele ... (vezi toată discuția)