avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sfat achizitie aparatura medicala - import China
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sfat achizitie aparatura medicala - import China

Buna ziua!
As dori sa ma ajutati in urmatoarea "problema" :
Sunt medic si doresc sa achizitionez aparatura medicala.
Am cautat pe diverse site-uri si din intamplare am intrat si pe site-ul C.... China (nu-l denumesc ca sa fie vreo problema), care au o pagina de cumparare a produselor cu paypal.
Cum se procedeaza in acest caz? E necesara achitarea de taxe speciale? Cum pot fi sigur ca voi intra in posesia produselor comandate (am vreo garantie, etc.)
Mentionez ca nu am nici un fel de experienta in acest gen de shopping si am o oarecare "teama", dar preturile afisate sunt foarte tentante.
Orice informatie e bine venita!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mirceadhanu , utilizator 19:05, 18 Septembrie 2017
China , Paypal , echipamente ce sigur se vor strica candva . . .chiar aveti bani de aruncat pe geam?
China = produse tentante mereu ;
Paypal = sistem de plata online (nu garanteaza mare lucru)
Echipamente electronice = si daca se strica ? Unde se duce la capat garantia (in caz ca va vor trimite o garantie,poate in chineza),in China,nu?si pe banii cui?
O firma care vinde pe internet bunuri si printr-un sistem de plata online nu reflecta seriozitate (nici macar faptul ca-si pot posta o adresa de contact pentru ca nu locuiti in China ca sa constatati o eventuala neregula).

Vag va mai spun legat de taxe ca....sunt taxele vamale (nu garantez..deoarece este vorba de echipament medical dar nu m-ar mira sa platiti vama tocmai pentru ca nu-s mereu bani la buget). Si parca era taxa pe: vama,container (daca nu este echipament mic) si parca mai era o taxa..oricum,din cate stiu..multa bataie de cap si s-ar merita doar daca intradevar firma respectiva ar fi serioasa si v-ar da o garantie valida (si tot ei sa acopere transportul bunului pentru efectuarea garantiei)
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
suspectu, utilizator
China Inter-Trade Alliance Ltd.
RM D 18/F, Thomson Road, Thomson Commercial Blvd., Wan Chai, Hong Kong CI:58876174-000-08-11-2 CR No.:1652589


Doriti sa va reduceti costurile cu furnizorii, insa nu doriti sa renuntati la calitatea produselor serviciilor pe care le vindeti?
Doriti sa faceti o investitie dar, considerati ca bugetul care ar trebui alocat e prea mare?
Va ganditi sa achizitionati un echipament second - hand insa, va ganditi ca mentenanta acestuia ar fi grea si scumpa?
Achizitia din China ar putea fi raspunsul!
Facem importuri din China incepand cu 2006 iar, din anul 2011 oferim si servicii:
a. sourcing (identificare de furnizori, verificarea acestora, negocierea de termini contractuali si respectiv, semnarea contractelor);
b. monitorizarea calitatii pe parcursul productiei;
c. verificare finala a marfii;
d. consultant servicii de transport si logistica;
e. pregatirea documenteleor de vama;
f. asistenta in formalitatile vamale.
Suntem prezenti DIRECT in China prin reprezentantii angajati ai societatii noastre de 5 ani, ceea ce asigura intelegerea modului de gandire si operare a partenerilor chinezi. Acest lucru ne confera o serie de avantaje printre care:
Personal competent european care conlucreaza cu personalul local;
Personalul european intelege cerintele clientilor romani

mirceadhanu@gmail.com
0753305288
www.citapro.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Cum se face importul din china pe firma? ravadent ravadent Buna ziua, Doresc sa imi deschid o firma in domeniul importului de produse medicale din china.Produsele vor fi trimise prin DHL sau EMS. Nu prea inteleg cum se ... (vezi toată discuția)