avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model de cerere pentru eliberarea unor inscrisuri ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model de cerere pentru eliberarea unor inscrisuri aflate in dosar

Buna Ziua
Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un model de Cerere De eliberare a recipisei eliberata de CEC pentru plata unei cautiuni aflata in dosar solutionat Admis Irevocabil
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 29 Aprilie 2012
Domnule Presedinte,

Subsemnatul(a) ………………, domiciliat(ă) în ………………….

Reclamant(ă) sau pârât(ă) în dosarul nr. ……. al acestei instanțe, cu termen de judecată la data de ……….. (sau soluționat prin sentința civilă nr. …….. din ……….),

Respectuos vă rog să-mi eliberați copii de pe .......... care-mi sunt necesare pentru …..

Depun timbru fiscal în valoare de ………lei și timbrul judiciar în valoare de ………..lei.

Data depunerii ……………. Semnătura, ……….

DOMNULUI PRESEDINTE AL …………………
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea solutionarii deciziei judecatoresti Alina24ph Alina24ph Buna ziua! In primul rand voi prezenta situatia : Am avut un proces cu Ministerul Sanatatii. Prima hotarare mi-a dat castig de cauza. A urmat recursul ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor. dascalescu_c dascalescu_c Spune-ti-mi si mie va rog cum trebuie sa sune oi cerere catre instanta de judecata (judecatorie) in cazul in care am depus o cerere de anulare a unui ... (vezi toată discuția)