Buna ziua!
In primul rand voi prezenta situatia : Am avut un proces cu Ministerul Sanatatii. Prima hotarare mi-a dat castig de cauza. A urmat recursul ministerului. Urmatoarea infatisare a fost la Inalta Curte de Casatie si Justitie , unde am avut iarasi castig de cauza.
Am nevoie de "dovada" sentintei favorabile urgent.
Cum trebuie sa procedez ca sa pot primi cat mai repede comunicarea sentintei?
Trebuie sa fac o cerere? (asa am auzit de la o d-na avocat)
Exista vreun model de astfel de cerere?
Va multumesc!
Subsemnatul(a) .................., domiciliat(ă) în ......................
Reclamant(ă) sau pârât(ă) în dosarul nr. ....... al acestei instanţe, soluţionat prin sentinţa civilă nr. ........ din ..........
Respectuos vă rog să-mi eliberaţi câte două copii de pe:
- sentinţa civilă nr. ....... din ....., care-mi sunt necesare pentru .....
Depun timbru fiscal în valoare de .........lei şi timbrul judiciar în valoare de ...........lei.
Data depunerii ................ Semnătura, ..........
DOMNULUI PREªEDINTE AL .....................
Acesta este un model de cerere ptr a va usura munca,redactarea si asezarea in pagina o veti face dvs ptr a arata cat mai bine din pct de vedere estetic si FELICITARI ca ati reusit cu procesul,banuiesc ca a fost ”lung drumul” pana ati reusit sa invingeti o institutie a statului !!!? :)
Castig de cauza ma gandesc ca inseamna ca s-a respins recursul Ministerului Sanatatii,iar hotararile pronuntate in recurs nu se comunica.In acest caz nu aveti decat sa mergeti la Tribunalul unde v-ati judecat prima oara,cu prima hotarare ,care vi s-a comunicat, pe care o faceti definitiva si irevocabila.In acest sens va tb. taza judiciara de timbru de 2 RON ,platita la trezorerie si timbru judiciar de 0,15 bani,care se gaseste de obicei la instante.
Timbrul fiscal nu va e de folos, este vorba de taza de timbru si timbru judiciar.Timbrele fiscale se folosesc la alte institutii.