Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
pyter2009 a scris:
SA FIE CLAR ODATA PENTRU TOTDEAUNA.[...]
Da, sa fie: conform regulamentului de postare postarile trebuie bazate pe argumente. Nu ati adus niciun argument in sprijinul celor afirmate, asa incat va rog sa ne explicati (i) cum se poate calcula TVA cu un curs diferit de cel de la momentul aplicarii cotei si (ii) pe ce baza e vanzatorul obligat sa restituie vreun TVA.
pyter2009 a scris:
Nu te intereseaza ca el a platit deja TVA de 19% statului deoarece el isi va recupera acea diferenta.
Cum? Nu de alta dar decontul functioneaza pe principiul TVA incasat - TVA platit . Daca vanzatorul a incasat 19% la avans si i-a decontat cu TVA-ul aferent cheltuielilor sale, cum face acum decont astfel incat sa recupereze o suma pe care a primit-o cu mult inainte de perioada fiscala?
DIN PACATE TOT CE S-A SCRIS PANA ACUM VA FI ABSOLUT NEIMPORTANT PENTRU CEI CARE SPERAU LA TVA 5%. Din surse absolut sigure (100%; prezentarea initiativelor fiscal-bugetare de catre Pogea azi la o intrunire PSD-PDL) de la 1 februarie va disparea TVA 5% si va reveni TVA-ul de 19%, pentru a creste incasarile bugetare!!!!!!!!!!
Imi pare rau ca v-am dat eu vestea asta; si eu as fi beneficiat de ea.
Mami, in tot ceea ce am spus pe forum ma bazez pe experienta mea personala si am mari dubii in privinta calitatii tale de avocat (sau jurist). Daca doresti putem discuta mai multe intr-un cadru mai intim unde sunt convins ca te descurci mult mai bine.
Mami
iin tot ceea ce am spus pe forum ma bazez pe experienta mea personala
si am mari dubii in privinta calitatii tale de avocat (sau jurist).
Daca doresti putem discuta mai multe intr-un cadru mai intim unde sunt convins ca te descurci mult mai bine.