avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public candidat la functia de primar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public candidat la functia de primar

daca esti functionar public si candidez la functia de primar pe listele unui partid, ai depus dosarul cu candidatura la sectia de votare ,ai solicitat suspendarea din functie dar presedintele nu a afistat lista cu candidatura este corect asa?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 12:28, 6 Mai 2012
pey, de ce nu a afisat-o? a motivat cumva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere candidatura presedinte sectie de votare dupa validarea listei de catre tribunal giv giv Buna ziua stimati colegi! Intrebarea mea pentru dumneavoastra este simpla: Se poate ca un presedinte de sectie de votare sa fie recuzat dupa ce hotararea de ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Revocarea presedintelui sectie de votare zolimaier zolimaier Buna ziua, Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: am fost numit definitiv in functia de presedinte al unei sectii de votare, iar joi (31.05.2012) am ... (vezi toată discuția)