avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Mamele care se afla in concediu pentru crestere a ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Mamele care se afla in concediu pentru crestere a copilului pot face parte din comisiile de vot?

Buna ziua! V-as ruga sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: persoanele care se afla in concediu pentru crestere a copilului si beneficiaza de indemnizatie, pot face parte din comisiile pentru votare? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Recalculare indemnizatie pt mamicile care sunt deja in ccc pana la 2 ani? NicoletaMarcela NicoletaMarcela Buna ziua, v-as ruga sa imi raspundeti la o intrebare...(referitor la cuantumul indemnizatiei pt cresterea copilului al 2-lea)...: - primul copil nascut la: ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil corinaaga corinaaga daca primesc indemnizatie de crestere copil am voie sa particip la vot, in comisie? (vezi toată discuția)
Activitate pe baza de conventie babaangi babaangi Buna ziua! Am urmatoarea situatie: o persoana presteaza o activitate pe baza de conventie (art. 969 din Codul Civil). Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea ... (vezi toată discuția)