avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in constatare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in constatare

Actiune in constatarea nulitatii absolute a unei sentinte irevocabile
deoarece avocatul a semnat cererea actiunii fara sa depuna la dosar imputernicire avocateasca pentru reclamant eu fiind parat.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 13:14, 15 Mai 2012
Daca reclamantul a veniti in instanta si a sustinut cererea de chemare in judecata, atunci nu prea aveti sorti de izbanda cu aceasta actiune in constatare.
Este posibil ca aceasta imputernicire sa existe insa nu a fost depusa odata cu actiunea,Important este ca data acesteia sa fie anterioara sau concomitenta cu cea a inaintarii actiunii.
Reclamantul nu a fos prezent in instanta la nici un termen , cererea a fost semnata : "pentru X avocat Y " insa imputernicirea avocateasca nu exista la dosar
Ceea ce spuneti Dvs este absurd. Instanta nu putea judeca cauza in lipsa reclamantului sau a aparatorului. Cu exceptia cazului cand se cere judecarea in lipsa si este atasata cererii imputernicirea avocatiala.
"Actiune in constatarea nulitatii absolute a unei sentinte irevocabile" ???? ce inseamna ?

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare sau in realizare ? adimanea adimanea Buna ziua. In urma unei plangeri in instanta reclamantul a cerut sa se constate ca in perioada octombrie 2015 -martie 2017 a avut cumul de functii si sa oblige ... (vezi toată discuția)
Excepție, va rog ajutor! KLM4 KLM4 Buna ziua, Am nevoie mare de bunatatea DVs de a ma ajuta intr-o situatie juridica. Asociatia de proprietari m-a dat in judecata obiect Pretentii. EU am ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata legala sau nu? ContSters344547 ContSters344547 Am primit o cerere de chemare in judecata pt rezolutiunea unui contract.Cererea nu e semnata de reclamant,doar de avocat Eu parat, nu am primit nici copie ... (vezi toată discuția)