avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu fara a apela la un executor
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu fara a apela la un executor

Daca se incheie un contract de imprumut in fata unui notar si in acesta este specificat ca este titlu executoriu la data scadentei, nu mai este necesara punerea in intarziere a debitorului 1. Mai este necesara investirea contractului cu formula executorie ? 2. Poprirea pe salariul imprumutatului trebuie facuta neaparat prin executor judecatoresc sau se duce direct titlul executoriu ( contractul ) la departamentul de contabilitate al societatii la care este salariat imprumutatul ?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:36, 16 Mai 2012
Creditorul se adreseaza executorului judecatoresc cu cerere de executare silita,in temeiul acestui titlu executoriu.Executorul se va adresa instantei de judecata in vederea incuviintarii silite a debitorului.Daca instanta incuviinteaza executarea,executorul judecatoresc va incepe executarea silita.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut cu garantie imobiliara intgril intgril Buna ziua!am imprumutat niste bani unui prieten si am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara.In cazul in care nu imi returneaza suma pana la data ... (vezi toată discuția)
Contractul de credit-titlu de creanta larisarazvan larisarazvan Buna ziua intrebare: in cazul unui titlu executoriu reprezentand un contract de credit, tertul poprit poate indisponibiliza sume de bani doar pe baza cererii ... (vezi toată discuția)
Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)