avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

va rog sa ma ajutati cu o informatie deoarece detin un magazin mixt IF si vreau sa infiintez un punct de lucru la o alta locatie.Mentionez ca spatiul este al unei doamne pe care am sa o angajez ca gestionara.Care sunt pasii de urmat si de unde sa incep?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:13, 16 Mai 2012
Incheiati cu d-na un contract de comodat pentru a putea deschide punctul de lucru in locatia respectiva.Acest contract nu trebuie inregistrat .
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)