avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

titlu de proprietate

E legal ca pe titlul de proprietate, facut ulterior decesului mamei mele ,sa apara numele mamei mele decedate dar adresa de domiciliu a mea ?
Mama mea avand la data decesului o alta adresa decat a mea?
Cererea de punere in posesie la legea 18 a fost facuta inainte de deces de catre mama mea in termen legal
Procesul verbal de punere in posesie a fost semnat de mine singurul mostenitor legal,la data aceia nu aveam titlu de mostenitor ,certificat de mostenitor,l am facut ulterior semnarii procesului verbal?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:14, 21 Mai 2012
In conditiile in care OCPI nu a fost instiintata despre decesul proprietarei=mama dvs este temenica modalitatea de completare a titlului de proprietate
Pentru solutionare solicitati la OCPI ,in baza certificatului de mostenitor-notarea dreptului dvs de proprietate
Titlul de proprietate se emite pe numele persoanei care a formulat cererea, chiar daca aceasta decedeaza pana la data eliberarii documentului - astfel incat emiterea TP-ului pe numele mamei dvs este perfect legal. Ce nu este corect este sa apara o alta localitate de domiciliu decat cea a mamei pe acte... asta se poate corecta administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare, modificare titlu de proprietate, sau uzucapiune colette2010 colette2010 Buna seara! Spuneti-mi va rog parerea dvs pt urmatoarea situatie: parintii depun cerere de reconstituirea dr de proprietate dupa revolutie, dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietar aiurelu36 aiurelu36 buna ,mama locuieste intro comuna din jud PH,iar casa ei este construita in1966 pe un teren mostenit (are rol)dar nu re titlu de propietate,in spt. 2009 o ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ana-cer ana-cer Buna ziua, as dori sa ma lamuriti, daca se poate, despre modul de completare al unui titlu de proprietate al socrului meu, eliberat in 2002 pe baza Legii ... (vezi toată discuția)