avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de propietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de propietar

buna ,mama locuieste intro comuna din jud PH,iar casa ei este construita in1966 pe un teren mostenit (are rol)dar nu re titlu de propietate,in spt. 2009 o comisiie de la primatie au facut masuratori pt.punere in posesie si eliberarii titlului de propietar,de atunci tot asteapta documentele, De ce dureaza asa mult? , Nu e un termen? Unde ma pot adresa?ca cei de la primarie o tot duce cu vorba.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:28, 28 Februarie 2010
Comisia Locala de punere in posesie de pe langa Primaria X are obligatia legala dupa cererea inaintata de catre cetatean sa intocmeasca documentatia necesara si dupa punerea in posesie prin intermediul procesului verbal de punere in posesie, sa inainteze documentatia catre OCPI in vederea intocmirii TP.
Trebuie sa tineti lucrurile din scurt.
Succes!
banuiesc ca este vorba de o zona care nu a fost cooperativizata?!
Comisia locala de stabilire a dreptului de proprietate intocmeste documentatia necesara si inainteaza actele comisiei judetene respective in vederea eliberarii titlului de proprietate.
puteti formula o cerere in scris, prin care solicitati sa va raspunda asupra stadiului privind documentatia, etc...
este indicat sa notati nr. deinregistrare al cererii
Solicitati oficial la OCPI sa comunice documentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate padure composesorat danaluas danaluas Obtinerea titlului de proprietate Care este procedura de obtinere a titlului de proprietate pentru suprafata de padure detinuta de Composesorat avand in ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietar aiurelu36 aiurelu36 In 1969 am construit o casa pe un teren de la parinti,de atunci platesc impozit pe teren si casa,din 1990 cei de la primarie au tot venit si au masurat terenul ... (vezi toată discuția)
Eroare in titlul de proprietate Crinel Crinel Facand demersurile pentru intabularea dreptului de proprietate asupra unui teren dobandit prin restabilirea dreptului de proprietate s-a descoperit faptul ca ... (vezi toată discuția)