Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

arakys 
	    	Utilizator

arakys 
	    	Utilizator	    

In litigiile de munca, sarcina probei o are angajatorul ...prin urmare, el va trebui sa probeze ca nu ati efectuat ore suplimentare ...
Puteti depune o sesizare la ITM cu mentionarea timpului de munca efectiv ...
Registrul / caietul este un bun aflat in patrimoniul societatii, deci nu este bine sa il luati. De ce nu faceti copii xerox dupa el sau fotocopii
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

arakys 
	    	Utilizator

arakys 
	    	Utilizator	    

georgiana10	                   

buna ziua, ma puteti ajuta cu niste rasp,va rog... am lucrat la un magazin alimentar, eram doar 2 vanzatoare. aveam un caiet unde tineam evidenta intrarilor si ... (vezi toată discuția)
	                    georgiana10	                   

buna ziua, ma puteti ajuta cu niste rasp,va rog... am lucrat la un magazin alimentar, eram doar 2 vanzatoare. aveam un caiet unde tineam evidenta intrarilor si ... (vezi toată discuția)

marcelmunteanu	                   

lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata, si lucrez de 8 luni in fiecare luna 240 de ore si sunt platit pe 168 de ore.ce pot face (vezi toată discuția)
	                    marcelmunteanu	                   

lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata, si lucrez de 8 luni in fiecare luna 240 de ore si sunt platit pe 168 de ore.ce pot face (vezi toată discuția)

gabi23_69	                   

lucrez la o firma din iulie 2005. am prevazut in contract timp de lucru 8h/zi. pe langa astea 8 ore am lucrat si cate 2 sambete, evident neplatite. din ... (vezi toată discuția)
	                    gabi23_69	                   

lucrez la o firma din iulie 2005. am prevazut in contract timp de lucru 8h/zi. pe langa astea 8 ore am lucrat si cate 2 sambete, evident neplatite. din ... (vezi toată discuția)