avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare taxe
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare taxe

buna sunt angajat cu acte in italia de 5 ani am platit contribute la stat acum vreau sa ma retrag in RO si as vrea sa stiu daca pot recupera contributele de la statul italian si ce ar trebui sa fac stiu ca daca retrag taxele nu mai beneficiez de ani de munca la pensie astept un raspuns multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Recuperare taxe Lino82 Lino82 Buna ziua , cum se poate recupera taxele platite timp de 13 ani in Italia , am plecat din italia , ma aflu in uk , si nu vreau sa mai astept sa se adauge toti ... (vezi toată discuția)
Pot recupera taxele italia miaelaanusca54@gmail.com miaelaanusca54@gmail.com Bunaziua am lucrat 10 ani hn Italia si eu si sotul meu putem recupera taxele si contributel platite statului italian vrem sa ne retragem hn romhnia avem si ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez contributiile platite in strainatate? UnDac UnDac Buna ziua, Pe scurt: am lucrat in strainatate si angajatorul a platit statului italian diferite taxe, gen asigurare medicala si pensie. Nu prea mi s-a ... (vezi toată discuția)