avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Drepturi persoana cu handicap
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Drepturi persoana cu handicap

O persoana de 23 de ani cu handicap locomotor grav, cu insotitor si care este asociat unic la o societate comerciala, are dreptul la scutirea taxei de autorizare si functionare eliberata de catre primarie conform legii 448/2006, sectiunea a 7-a, art. 26, litera d) ?
Cel mai recent răspuns: Corneliur , utilizator 12:36, 24 Mai 2012
Conform normei mentionate,persoana poate beneficia de facilitatea scutirii taxei de autorizare si functionare pentru activitati economice si viza anuala a acestora
Si implicit si societatea pe care acesta o detine este scutita de taxe ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap asociat unic la un s.r.l. Corneliur Corneliur O persoana de 23 de ani cu handicap locomotor grav, cu insotitor si care este asociat unic la o societate comerciala, are dreptul la scutirea taxei de ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap asociat unic la un s.r.l. Corneliur Corneliur Daca o persoana cu handicap garv este asociat unic la o societate comarciala, aceasta are obligatia, conform codului fiscal, sa plateasca taxele de eliberare a ... (vezi toată discuția)
Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)