avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Drepturi persoana cu handicap asociat unic la un S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Drepturi persoana cu handicap asociat unic la un S.R.L.

O persoana de 23 de ani cu handicap locomotor grav, cu insotitor si care este asociat unic la o societate comerciala, are dreptul la scutirea taxei de autorizare si functionare eliberata de catre primarie conform legii 448/2006, sectiunea a 7-a, art. 26, litera d) .
Este scutita de la plata taxei de functionare, autorizare si prelungirea anuala persoana juridica sau persoana fizica ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:46, 24 Mai 2012
Facilitatea scutirii de la plata taxei de functionare,autorizatie si viza anuala se acorda numai persoanei fizice care poate detine incadrare in afectiune cu grad de handicap
Legea nr 448/2006 republicata ,nu prevede facilitatea scutirii de taxe pentru persoane juridice-deoarece acestea nu pot beneficia de certificate medicale de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap Corneliur Corneliur O persoana de 23 de ani cu handicap locomotor grav, cu insotitor si care este asociat unic la o societate comerciala, are dreptul la scutirea taxei de ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)