avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenurile oferite de catre primarie prin legea 15
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenurile oferite de catre primarie prin legea 15

[ link extern ]

articolul 3 aliniat, b) la data depunerii cererii, precum şi la data rezolvării acesteia nu au avut sau nu deţin în proprietate o locuinţă ori un teren destinat construirii unei locuinţe proprietate personală, atât în localitatea în care se solicită atribuirea în folosinţă a unui teren, cât şi în alte localităţi.
eu cand am facut cererea nu eram casatorit dar intre timp m-am casatorit, nu detin nici locuinta, nici teren insa sotia mea detine o proprietate!

In situatia de fata, indeplinesc sau nu conditiile pentru a intra in posesia unui teren?

Alte discuții în legătură

Legea nr.15/2003 mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel am o fata de 18 ani,poate obtine un teren de la primarie pe care poate construi o casa. (vezi toată discuția)
Teren pentru tinerii casatoriti in romania din republica moldova ghghghgh ghghghgh Buna ziua, suntem 2 tineri de nationalitate moldoveni, origine romana si stam in Deva in chirie, am vrea sa ne casatorim la anul, dar nu avem casa si nici ... (vezi toată discuția)
Locuri de casa tineri casatoriti sboldizsar sboldizsar buna ziua, eu si sotia mea am avut nunta de 2 ani. avem si o fetita de 11 luni si stam in chirie. am fost la primarie sa cerem loc de casa ..... raspunsul ... (vezi toată discuția)