Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna ziua as avea si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ,va rog,ajuta. Acum 2 luni am deschis un proces impotriva IPJ avand ca obiect anularea unui proces verbal intocmit de acestia, din motiv ca nu recunosc fapta , nu a fost intocmit corect si altele (dar asta este mai putin important pentru problema ce vreau sa o adresez,dar la cerere as putea sa postez motivele ).
A avut loc prima infatisare,m-am prezentat , IPJ-ul nu ,presedinta hotarand amanarea pentru o alta data a procesului pentru ca intimatul sa depuna intampinare. Tot dansa mi-a zis k prezenta mea la proces nu mai este necesara. Pana aici toate bune ,stiam k pe data de 9 urma sa fie procesul, nu m-am prezentat,asa cum am fost sfatuita ; acum am intrat pe net si am citit solutia procesului meu:
>>09/12/2008 INCH: Suspendat conform art.242 C.pr.civ. pentru lipsa părţilor Încheiere
A avut loc prima infatisare,m-am prezentat , IPJ-ul nu ,presedinta hotarand amanarea pentru o alta data a procesului pentru ca intimatul sa depuna intampinare. Tot dansa mi-a zis k prezenta mea la proces nu mai este necesara. Pana aici toate bune ,stiam k pe data de 9 urma sa fie procesul, nu m-am prezentat,asa cum am fost sfatuita ; acum am intrat pe net si am citit solutia procesului meu:
>>09/12/2008 INCH: Suspendat conform art.242 C.pr.civ. pentru lipsa părţilor Încheiere
Aceasta este sulutia ,recunosc k nu am inteles prea bine daca procesul e suspendat sau finalizat.Am citit art.242 >>daca nici una din parti nu se înfatiseaza la strigarea pricinii, desi au fost legal citate si nici nu s-a cerut, de catre cel putin una dintre parti, judecarea în lipsa.