avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comercial

Un srl cu sediul in Romania,primeste o scrisoare de la o societate din USA,prin care se arata ca are disponibile in cadrul unei promotii pt Romania urm.produse: x la pretul de 20 usd/buc si y la 25 usd/buc.Ordinele de cumparare se pot lansa pt minim 10.000 buc prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.Srl raspunde conform indicatiilor,dorind sa cumpere 10.000 buc din fiecare produs,conditia de livrare FOB NEY YORK.Dupa 2 zile Srl-ul doreste sa renunte la produse deoarece constata ca nu ar mai realiza profit si transmite un fax care ajunge la destinatie inaintea scrisorii recomandate.Cu toate,vanzatorul transmite o factura srl-ului de 450.000 usd plus 3000 usd costuri de livrare.Exista vreo neregularitate si ce poate sa faca srl-ul?multumesc

Alte discuții în legătură

Comert international Calinpetru Calinpetru Un srl cu sediul in Romania,primeste o scrisoare de la o societate din USA,prin care se arata ca are disponibile in cadrul unei promotii pt Romania ... (vezi toată discuția)
Oferta contract Calinpetru Calinpetru Un SRL primeste o oferta care are ca obiect: jucarii de Craciun si anume [Editat] la pretul de 20 usd buc,ordinele de cumparare se pot lansa prin scrisoare ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la acceptarea ofertei ceciliuk ceciliuk o firma straina x face o oferta unei firme romane z ,ordinele de cumparare putand fi lansate prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. z raspunde ... (vezi toată discuția)