avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta respinge cererea de chemare in judecata, insa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta respinge cererea de chemare in judecata, insa se pronunta doar pe un capat de cerere

Am avut doua capete de cerere la un fond contencios si instanta nu sa pronuntat decat pe unul singur respingandumi cererea ,iar pe al doilea nici un cuvant ,ce trebuie sa fac?mentionez ca fondul sa judecat la Curtea de Apel.
Vă multumesc!:((
Cel mai recent răspuns: geo-vem , utilizator 11:47, 18 Ianuarie 2014
Trebuie sa formulati recurs. Instanta avea obligatia sa va analizeze cererea in intregime. Admitand recursul, instanta de control judiciar va casa hotararea cu trimitere spre rejudecare.
Deci sa nu fac o cerere la instanta de fond de completare a dispozitivului in baza dispoziţilor art.281 ind.2 C.proc.civ.,asa am gasit pe aicea scris ,,mai bine las la recurs sa o caseze pe baza asta.
Va multumesc!
e inadmisibil recursul impotriva hot necompletate:)
e o exceptie de la treaba asta dar din postare nu va incadrati
Atunci să lăsăm la recurs , instanta de control ,să constate ce a facut fondul si iar vreo 2 ani pe la judecati.Multumim Justiției.
nu ati inteles ce am spus:)

Alte discuții în legătură

Cerere ----> completare dispozitiv MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 1.Va rpg sa-mi spune-ti daca o astfel de cerere se poate trimite postal (confirmare de primire), unde pot gasi un model? 2.Daca se plateste vreo ... (vezi toată discuția)
Revizuire shhomerul shhomerul in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata - recurs sau eroare materiala smeagull smeagull Buna ziua, S-au cerut chelt. de judecata, s-au dovedit, s-a castigat procesul. Sentinta insa nu cuprinde nicio referire la respectivele cheltuieli. E ... (vezi toată discuția)