Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat

Este necesara utilizarea casei de marcat pentru activitatea de inchiriere schela catre o persona fizica? Mentionez faptul ca societatea are u singur contract cu un singur client persoana fizica de acest fel. Vor fi cca 7 facturi emise lunar inbaza acestui contract.
Poate intra la vreo exceptie de utilizare a casei de marcat, si daca da, la care?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:00, 4 Iunie 2012
Sunteti societate comerciala sau PFA?
Este vorba de o societate comerciala
Nu va incadrati, in acest caz, la activitatile exceptate de la obligatia utilizarii casei de marcat fiscale. Trebuie sa folositi casa de marcat, deoarece efectuati o prestatie catre o persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru pfa ContSters57637 ContSters57637 STITI CUMVA DACA O PERSOANA FIZICA AUTORIZATA TREBUIE SA AIBA CASA DE MARCAT ? DACA DA MI-AR FI DE FOLOS SI UN TEMEI LEGAL. VA MULTUMESC MULT DE TOT. (vezi toată discuția)
Casa de marcat Ganoderma13 Ganoderma13 Am un PFA , cod CAEN 9604 (activitati intretinere corporala). De la infiintare eliberez chitante si nu bon fiscal, contabila imi spune ca nu e obligatorie casa ... (vezi toată discuția)