avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat

Este necesara utilizarea casei de marcat pentru activitatea de inchiriere schela catre o persona fizica? Mentionez faptul ca societatea are u singur contract cu un singur client persoana fizica de acest fel. Vor fi cca 7 facturi emise lunar inbaza acestui contract.
Poate intra la vreo exceptie de utilizare a casei de marcat, si daca da, la care?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:00, 4 Iunie 2012
Sunteti societate comerciala sau PFA?
Este vorba de o societate comerciala
Nu va incadrati, in acest caz, la activitatile exceptate de la obligatia utilizarii casei de marcat fiscale. Trebuie sa folositi casa de marcat, deoarece efectuati o prestatie catre o persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru pfa ContSters57637 ContSters57637 STITI CUMVA DACA O PERSOANA FIZICA AUTORIZATA TREBUIE SA AIBA CASA DE MARCAT ? DACA DA MI-AR FI DE FOLOS SI UN TEMEI LEGAL. VA MULTUMESC MULT DE TOT. (vezi toată discuția)
Casa de marcat Ganoderma13 Ganoderma13 Am un PFA , cod CAEN 9604 (activitati intretinere corporala). De la infiintare eliberez chitante si nu bon fiscal, contabila imi spune ca nu e obligatorie casa ... (vezi toată discuția)