avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

O doamna careia i-a decedat sotul ,a beneficiat de pensie de urmas avand calitatea de sotie la data decesului sotului,iar dupa 5 ani s-a recasatorit pastrand numele sotului decedat ,dar a pierdut pensia de urmas., apoi a divortat. Intrebarea este daca doamna divortand, mai poate reveni la pensia de urmas dupa primul sot decedat? doamna a purtat tot timpul numele sotului decedat. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas RoibuA RoibuA Buna ziua am si eu o intrebare:tatăl meu a decedat acum 18 ani iar mai tarziu mama mea s-a recăsătorit adică acum 10 ani divortand la 6 luni după si ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor....ptr mamele cu 3 copii. Piticul74 Piticul74 Buna seara. Am o intrebare va rog...dc soacra mea sa recasatorit dupa decesul sotului care era pensionar mai poate beneficia de pensie dupa urma lui?avand in ... (vezi toată discuția)
O pensionara poate beneficia de gratuitati (curent, carbune) dupa decesul sotului? af50 af50 Buna ziua. As dori sa stiu daca o pensionara poate beneficia de gratuitati (curent, carbune) dupa decesul sotului , in conditiile in care aceasta a fost ... (vezi toată discuția)